Tuesday, November 30, 2010

kehangatan SNTN !!

wah!! kehangatan SNTN makin terasa

ade yg x rasa pape?

kalau anda tak rasa pape ...baik prepare..

mungkin anda bakal tersingkir! miahahaha(saje bagi takot)

so..dah 30hb ok...maknanya..SNTN bakal bermula ESOK!!!

iyer ESOK(hari RABU)! sila jgn nk buat2 lupa okeh..

pada yg dah bayar..thanx sebab bagi komitmen..

tapi pada yg belum bayar tp letak details kat komen box

MAAF! ANDA TAKKAN DILAYAN LAGI SELEPAS 30/11/2010 ini TAMAT! kalau xde jugak..anda dianggap tidak berminat dan trus didelete dari senarai yer..haha(KIJAM)

so..sila lakukan pembayaran secepat mungkin yer..masa dah SUNTUK..

pada nama2 yg tersenarai..kalau ada yg tidak terlist atau masih tulih "BELUM BAYO"

inform PLZZ! takutla kan..mungkin ada terlepas pandang..

so...bagi menambahkan kehangatan SNTN ni..

perkara2 ni sila jadi update utama on 1/12/2010 yer..

1. Picture diri sendiri yg paling terkini(top to toe)

2. berat pagi 1/12/2010

3. picture penimbang (sebagai bukti)

ini untuk 1.12.2010 sahaja........

pastu tiap2 minggu...kalau boleh on every sunday (moning ke, evening ke, nite ke)

UPDATE blog korang dengan....

1.berat terkini hari ahad/isnin paling lewat

2. picture penimbang (sebagai bukti)

itu sahaja..kalau nk cerita ape korg makan ke..menu ke suke hati korang..

aku terjah setiap ahad sahaja..:) so jgn malas2 mau update ye..

keputusan setiap minggu akan dikeluarkan pada hari SELASA!! (itupon bergantung pada

komitmen yg peserta berikan)

dahla..ckup itu sahaja..PALING PENTING............ialah mesti ....

"JUJUR!!!! SAY NO TO NASI selama 60 hari ok!!..kalau ade yg nk tipu ke ape ke...ingat2la..ALLAH tu Maha Mengetahui dan Maha Melihat ape yg anda lakukan.korang tanggung la ESOK kat akhirat yer...(dunia pon boleh..now sume Allah balas CASH)"


19 comments:

  1. serius daku membacanyaa...well nasib da prepare dlm kepala utak ni sure kena punya wat seme2 yg kat atas nun..hiks....makasey tuan punya contest wat gentle reminder..errkk..gentle ke..kikikiki....marilahhh...esok da mulaaa..da pikir menu nak replace nasikk....selamat berjaya semee...(sebenarnya blom mula aku da ada halangan besar..tp akan ku kuatkan semangat...chaiyo)

    ReplyDelete
  2. salammm....
    saya baru je jumpa psl contest nih..masih bleh join ke..

    ReplyDelete
  3. waaaa.. kena letak pic ye.. ok2.. thanks kak utk info ini..

    so, shira akan update stp minggu ari ahad je la.. heee..

    ReplyDelete
  4. miahahaha...go..go..chaiyokk...

    ReplyDelete
  5. hari cuti saya tak dapat update..boleh update hari isnin pagi jerk...

    ReplyDelete
  6. salam..

    akan saya cuba usahakan gambar berat badan saya...

    sebab kamera dah rosak..

    ada berbelau dan kelabu tu kira boleh pakai la yea kak :)

    ReplyDelete
  7. Akak :) saye dah buat payment . jadi saye bole join la kan. tehhee ;p tak terlambat lagi kan. bank in kat Cimb. Kak suhaini.
    Seq no. : 6245
    Time & date : 30 / 11 / 10 @ 10.27am


    *ala. takde ref number la. ke nak saye scan Slip bank. ke cane eh. hehe :p

    ReplyDelete
  8. ezan.no need..da received! thanx..u re in!!:)

    ReplyDelete
  9. camera x cntek? pic x lawa? xkisah la dik non...jnji buleh tgok sudeh:)

    ReplyDelete
  10. ENI : ALA...I XDE PENIMBANG. GAJI PUN XMASUK LAGIK.XDAPAT NK BAYAR HR NI. SO...I TARIK DIRI.WUUUHUUUU..TAPI I AKAN TETAP FOLLOW UOLS, XMAKAN NASI 60HARI.

    ReplyDelete
  11. yeay! hehe. ingt taleh join da td tao. Tehee ;p enwy TQvm :)

    ReplyDelete
  12. ain gojes-hurm..mmg xdapek nk nolong la..huhu..so xpe...len kali kalo saye or k.zel buat..join k:) hehe

    ReplyDelete
  13. salam eni

    saya nak join..

    Nama samaran: mama3A's
    Berat: 76.2kg
    blog : http://camelia99htn.blogspot.com/

    dah buat payment.. bukti payment sprt dibawah...

    Status: Successful
    Reference number: 1447291367
    Transaction date: 30 Nov 2010
    Transaction time: 17:57:40
    To 3rd Party Account Number: 158033312322
    Account Holder Name: SUHAINI BINTI MOHD Y
    Recipient email: setelmasalah@yahoo.com

    Description of transaction: Bayaran Yuran SNTN

    ReplyDelete
  14. okeh mama(ninie) da received...u re in!

    ReplyDelete
  15. wah...ramai gak ek
    ok nnt amik gambo top to toe
    amik gambo berat
    update every sunday/monday the latest
    insyaallah
    no more NASI from tmoro

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. saya dah bank in..

    nama samaran ..kimihaikal

    berat...esok la timbang..siap ngan gambar lagi..

    blog..http://kimieheykal.blogspot.com

    ReplyDelete