Sunday, December 5, 2010

menu day 4th - Say No To Nasi

bekpes...semalam ari sabtu kan...mak aku buat NASI GORENG..kalau sebelom2 ni...asal masakan cap mak je..aku mmg x pernah miss...kelihatan sangat sedap+semestinyer sedap!! uhuhu....tapi lepas dah announce aku join SNTN...aku dengan senang hati dan tanpa rasa bersalah....tak mkn hokay ape mak masak itu...kalau tidak..mungkin dah hentam sampi 8 pinggan..sori mak..huhu

so bekpes aku semalam ialah nestum NESVITA lagi..pas da kenyang2 ayam..aku lepak dalam bilik online semata sampai tghari..then zzzzz...sambung tido..haha..tertido you! hahahaha..







lunch..tau2 je mak masak lagi..oh no!! mmg enak bangat weh!! tapi kutahan jua prasaan diri ini untuk membaham lauk pauk tghari itu dengan nasi...aku meratah ikan kembong masak asam pedas setengah...ikan goreng+sambal belacan setengah..ada ayam..tapi xmkn pon..erm...lagi ape ye..oo sayur..hehe x sentuh pon..:P 








petang..mmg dah lapaq melahaq ok!! so bancuh air neskepe(nescafe) cicah biskut kering..ala biskut kosong tu...adala dalam 8keping aku makan..sedap juge jarang2 makan ala catuan ni..haha...kenyang la sikit...






malam..mmg xmakan suda..mmg pedih perut sket..tp mkn buah lai 2 bijik..alhamdulillah..bertahan untuk sampai tido...









p/s:now aku dah workout...haha..jgn jeles..guna dancing matt sebagai instrument!! yeeha...mmg fun berjoget atas dancing matt ni..sampi x sedar..mmg tau2 berpeluh sakan...hoyeaa!i sukeee!! hehe...

3 comments:

  1. bli dekat kedai jual mainan game..mane2 kedai game msti ada jual..kalau x sure rupe die tnya je.."ade jual dance matt x?" hehe...harga area rm30+ atau murah lagi...tapi konfirm bawah rm50 la:)hehe

    ReplyDelete
  2. salam aini kak dah timbang td turun sikit alhamdulilah..berat terkini 115.9kg..sori lambat...

    ReplyDelete